asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

miercuri, 9 decembrie 2009

serbarea senectutii (multumit?)

Baaa ... nu-mi plac zilele de nastere ... nici a mea ... nici a ta .. nici a lu ma-ta ... si in nici un caz a rubedeniilor!
Toate sunt de cacat. Toate sunt motiv de a sparge bani! Eu de fel sunt mai chitros ... asa ...
Daca e ziua mea ... tre sa dau de baut ... ca nah ... imbatranesc ... Daca e ziua ta ... tre sa-ti iau cado' ... ca nah ... imbatranesti ... si nu vreau sa cheltui bani cu tine ... NU. banii sunt ai mei ... ii cheltui cu mine ... Droguri, tarfe si alcool! Destinatie finala!
De la prima ora ... incep telefoanele ... Toata lumea se bate sa fie prima care te trezeste ... Prost obicei ...
De ce pula mea tine cineva sa zica la multi ani unuia care doarme?  Sa va fut in gat de sadici! Nu va prind si eu cand dormiti??? Cu ceaunu si cu polonicu va trezesc!

Da ... si ... stateam si ma gandeam ... de ce toata lumea e ahtiata de zile de nastere? Pizde proaste ... (ooooaaaaauuuu ... maine e ziua mea ... abia astept). FA vitoooooo o sa mori mai repede. Imbatranesti. Nu o sa ti se mai scoale pula ... nu ai sa mai scoli pula ... o sa ajungi mai repede la menopauza ... o sa ajungi mai repede la viagra ... o sa ti se lase tatele ... o sa te cocosezi .. si tot felu de chestii de astea naspa care vin odata cu varsta. ...
Sa revenim la ... sa va fut in gat de sadici ... imi place cum suna ... sau cum o zic eu ...
Si pula mea ... aceeasi placa o au toti ... la multi ani ... sa fii sanatos ... sa ai ce fute sa ai ce trage sa ai ce bea ... sa ai bani ... ... ... s-o am pe mata ...  Crezi ca daca imi zici tu toate astea o sa am mai multe? o sa am fix pula. In schimb o sa ma gandesc ca nu am pe cat as putea duce ... si o sa o dau in depresie ... pentru ca vreau mai mult ... si mai mult si mai mult ... ca nah... esta e natura animalului ...
In rest ce sa zic ... sa va bazati pe mine ... ca v-oi fi acolo sa va reamintesc ca ati mai imbatranit un an ... ca moartea e mai aproape de voi ... ca o sa aveti un an la fel de cacat ca precedentu', ca femeile sunt in continuare tarfe (amicele se exclud), ca barbatii sunt in continuare porci si nesimtiti (amicii se exclud) si multe alte chestii care va fac sa va futeti ziua daca vorbiti cu mine la telefon!
Asa ca ... daca vedeti numarul meu de telefon pe ecranul telefonului tau ... inchide-mi. nu-mi raspunde. si apoi suna-ma pe banii tai. ca v-oi fi mult mai bland!
Asa ca ... nu uitati ... se apropie ziua Z.
La multi ani!

5 comentarii:

Anonim spunea...

ma mai du-te de acilea....esti unpic maniaco-depresiv asa gen....tie nik nu iti mai place in viata asta? promit ca nu mai iti zic niciodata la multi ani.Poate cu ocazia asta iti dai seama de cate pers iti acorda atentie sau se gandesc la tine. Chiar nu imi place postarea asta.

Anonim spunea...

apropierea ei mah maniaco depresivule:))

Anonim spunea...

ai perfecta dreptate domnu' marean
dupa ce ca muncim ca sclavii pentru un cacat de salariu mai trebuie sa dai si lu' altu

Catalina spunea...

Marian,La Multi Ani!Nu vreau sa-mi dai de baut, stai linistit :)))
Dar cam ai dreptate cu zilele de nastere si cu banii pe care trebuie sa ii cheltuiesti.Prost obicei!

Anonim spunea...

La multi ani ba! sa fi sanatos si sa te iubesasca toate femeile din lumea asta.