asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

duminică, 6 decembrie 2009

in cacat, cum dansez pentru tine cu andreea mantea

Ma cac. acelasi lucru il faci si tu.
Si dupa ce ma cac ... ma sterg si la cur ... asta faci si tu ... nu? sper!
Eeee ... si dupa ce ma sterg si ma sterg ... observ ca se termina curpapiru ... Criza. Panica. Haos! Ma gandesc cu groaza ca trebuie schimbat cotoru la hartie ... si chestia asta ma sperie ingrozitor. E cel mai de cacat lucru pe care sunt nevoit sa il fac! E mai de cacat decat cacatu in sine, decat boratu sau mahmureala de a 2 a zi dimineata! E mai groaznic decat orice durere, ca orice catastrofa ... ca orice pierdere ... Ce sa fac cu cotoru? unde sa-l pun? Pana la gunoi ... ohohoooo. In wc nu-l pot arunca ...
Si sulu nou de curpapir .... mamaaaaa ... pana gasesti capatu ... ti se usuca cacatu pe flocii din cur!



Pe de alta parte ... toate pizdele de la dansez pentru tine sunt pizda ... Cum cacat se face ca ajung numai bunaciuni in emisiune. Pizde urate si cu probleme nu exista? Adica daca esti urata cu crengi ... nu ai belele? Daca ai bube pe buci si negi pe fata ... esti scutita de parinti morti? handicapati? de frati vitregi retardati sau cu probleme locomotorii? adica ... pula mea ... numai pizdele blonde cu ochii albastri cu buci si tate au un frate care a ramas doar un cap?
Si aia danseaza pentru el (pt cap defapt) ca sa-i cumpere o caciula ... sau pentru o pereche de cercei ... Ce pula mea poate un cap sa-si doreasca? adidasi?
E ca in bancu ala ...
Daca nu ai avea picioare ... ai purta pantofi?
Normal ca nu!
Atunci de ce penisu meu porti sutien?
La fel e si cu capu! Un corp nou nu are cum sa-i ia ... un falus ... nici atat ... nu are unde atarna, sau de ce!
Iar daca vreau sa vad oameni dansand ... nu ma uit la dansez pentru tine ... ma duc intr-un club ... imi iau o bere ... si ma holbez la animatoare ... In plus in cluburi ... vezi si tate si buci si daca dai vre-o 150 de lei pe un suc cu domnisoara animatoare ... vezi si gaura neagra ... asa ca ... Dansez pentru tine e de cacat!
Chiar nu inteleg de ce o tara intreaga e atrasa de emisiunea asta de cacat. Oare pentru ca si tara e de cacat cu oameni cu un IQ mai mic decat membrii trupei Hi-Q? De ce sa vreau sa vad "vedete" autohtone dansand? Fa ba boule ceva constructiv pentru tine Vineri noapte ... iesi in oras ... distraza-te, fute ceva! Danseaza pentru tine.
Dansez pentru tine ... de fapt nu danseaza Andreea Mantea pentru tine. Ca daca ar dansa pt tine ... ai sta cu ochii bulbucati si cu pula in erectie ... eu asa mi-as imagina dansu ei pentru mine. Dansul ei pentru mine ar implica o bara, ciocolata, catuse, si pastile anticonceptionale!
Acuma sa va explic de ce!
Bara ... sa danseze la ea in curu gol!
Catuse ... sa o leg de bara ...
Ciocolata .... sa o mananc in fata ei in timp ce e legata ... sa vezi atunci dans!
Pastile ... sa nu raceasca la ovare cat timp e legata de bara (inoxu e rece).

De ce "Dansez pentru tine"? De ce Banica? de ce? de ce? de ce?
EU NU DANSEZ PENTRU TINE! pentru ca nu te suport!

Niciun comentariu: