asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

miercuri, 4 februarie 2009

exercitii

Hai sa facem un exercitiu ... aveti imaginatie?... bun!
Inchideti ochii ... respirati ... relax ...
dimineata, ora 10 .... 20 de grade .... cer albastru .... un palmier ... 2 palmieri .... valuri, apa, mare! soare ... si nu! nu suntem in mamaia. imaginati-va ca sunteti la ... Bora-Bora, in Caraibe, unde v-ar placea voua! o briza racoroasa ... nisipul. Nisip sub talpi, ....
Acuma deschideti ochii ... uitati-va pe fereastra ... DA! sunteti acasa! In cazul meu, in Bucuresti!
In fata mea ... un mare bloc ceausist... cenusiu... jegos ...
Voi ce vedeti?
Scoici! am uitat de scoici! imaginati-va si scoici! prin nisip ... o luati de jos... o puneti la ureche ... auziti marea ... NORMAL. Sunteti acolo! sau nu? Daca nu sunteti acolo, sigur aveti o scoica pe acasa ... scoteti-o din dulap, sertar, sau de pe vitrina lu' mata si pune-o la ureche! Ce auzi...?

show

Vine Madona! nu scrie pe situ' ei, da cica vine! cred ca inca nu a descoperit pe harta lumii, Bucurestiul! sau belgradu' sau budapesta. depinde de starea in care se afla atunci cand va saluta multimea ... Parca o si vad ... intr-o romana stricata (gen florin raducioiu) buna seara Budapest!
Va fac o recomandare de dimineata ... ascultati fratilor RADIO GUERILLA sau ELIBERADIO. Sunt geniali baietii ... Dob.ro si Craioveanu. Glume bune, simpatice, ironii subtile, inca odata glume (proaste, dar facute bine), jingeluri bestiale.                                   
Mai vine odata Patrice in Romania. La Best Fest! Am fost la primul lui concert la noi! la Arenele Romane. si a fost genial. Show, instrumente, muzica, lume, voce, atmosfera ... nu neaparat in ordinea asta! Genial oricum!
Cam asa arată, ma rog, arăta club Bamboo
Mai e pe lista Ja Rule. In Bamboo. La aia de nu-i suport eu si la care le spun basinosi. Vine vineri, canta, prinde vre-o pitipoanca din public, fute, pleaca acasa. sa revenim la concertul lui Ja Rula. E vineri, e in bamboo. o sa-mi iau servetele de acasa si o sa incerc sa palmez o doza de suc prin  buzunare.
 acuma realizez ca o sa fiu pe langa toata crema HI5-ului din Romania, pe langa toti ochelarii aia smecheri de purtat in club cu pietre svarovschi, pe langa ultimele fite de silicoane (cur, tate, buze), pe langa toti oamenii aia smecheri ai HI5 cu zeci si chiar sute de mii de vizualizari! incepe sa-mi creasca si mie cotatia si stima de sine si o sa incep si eu sa ma port sucar!
Voi o sa fiti invidiosi si o sa ma criticati, nu o sa ma intelegeti ... de ce? stiti de ce? pentru ca eu o sa evoluez bai taranilor! voi o sa ramaneti pleaba!

P.S. 
Daca o sa ajung in halul asta dupa seara de vineri, va rog frumos sa sunati la 112 si sa ma dati drept terorist!
P.S. 1.
sper sa nu fie contagioasa fita, prostia, si prostul gust! ca nu vreau sa ma infectez.

urati-mi bafta!