asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

luni, 30 noiembrie 2009

Mazal Tov

stim cu totii ca azi e sf. anton. cu ocazia asta o sa-i spun "S-o belesti bine pufulete ... si cam tot ce-ti doresti".
Nu absolut tot ... ca dai in supradoza ... sau te faci de cacat. Prea multe mizerii strica capu ... si prea multa ... pizda face rau la circulatie ... asa ca ... moderat ...
Sa traiesti o muie de ani cu bune si cu foarte bune!
Am scris asta, pentru ca m-ai intrebat daca nu am scris nimica de tine ... na poftim! multumit?
Astept sa sarbatorim. Adica ma autoinvit la mancare, bautura si ce mai ai tu prin casa. sau restaurant ...
Stii suta aia de mii pe care o aveai sa mi-o dai ... de vre-o juma de an. Pastreaz-o. E cado. Asta ca sa nu zici ca-s bulangiu si ca o sa vin cu mana intre buci!
*** oferta valabila doar daca dai de baut sau de mancat ...

Asa ca Happy Mitzvah Bar ...

forever young

Azi e ziua de nume a lu' tata. Il cheama Danut. Astept urari de bine ... sper sa nu fiti nesimtiti ca de obicei si sa nu lasati vorbe pe aci ...
A trecut weekendu'. Greu Weekend. Plin. Obositor, amuzant, greu ... De abia ma tarasc. Nu-mi mai simt o mana si un picior (cu tot cu buca).
As fi vrut sa zic ca am dat la buci pana am paralizat ... dar nu pot. In schimb am sa spun ca m-am distrat pana am semi-paralizat.
Stiti masina Kitt? Ei bine, eu am mers cu ea. Nu e aia originala, nu e Kitt din serial ... asa i-am zis eu. In plus asta era alba ... avea 200 cp si cutie DSG. Pentru aia de nu stiu ce inseamna asta ... am sa va explic in 3 cuvinte ... PIZDAAAAA frate!!! Aproape ca mergea singura ... trebuia doar sa apas acceleratia ... Mi-a provocat un orgasm ... l-am simtit undeva prin cerebel ... ulterior am aflat ca e o chestie cu acceleratia si cu gravitatia si cu alte chestii care interactioneaza in momentul cand te caci pe tine de ... aaaa... tare ce e!
Hai sa va povestesc si despre cum am crezut ca am sa crap sambata ...
M-am urcat cu un maniac in masina (dreapta). Si maniacu depresiv, s-a vazut calare pe vre-o 350 cp ... si in vre-o 10 secunde aveam 220 pe un drum in valuri ...
Eu vedeam masina si implicit pe mine, incolacit dupa copaci ... ca in filmele horror ... cautandu-mi post mortem creierii prin scorburi ... coastele prin corona de minuni a lumii si capu prin ... aaa ... intelegeti ideea. La un moment dat imi zice sa ma linistesc ... ca stie ce face ...(sa mori tu! si Hitler zicea la fel!)
Daca cititi asta, inseamna ca traiesc si ca sunt viu si ca doar m-am lovit la cap.

si in ultima vreme sunt obsedat de


P.S.
Let us die young or let us live forever!!!
So ... lets just stay in the moment, smoke some weed, drink some wine ...