asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

duminică, 22 noiembrie 2009

alcool + farmville



sa revenim la Farmville.
iapa, iapa ... da ce cuuuur ....

Un tanar internaut de 29 de ani, satul de viata din spatele monitorului, a citit probabil articolul anterior scris de ............ si a actionat in consecinta.
probabil beat mort si nefutut de ceva timp ... a lasat tastatura si mausu din maini si a intrat in actiune.
Si daca tot am ajuns la consumul de alcool ... o sa fac o paralela si la consumul drogurilor usoare ...
Nu mai beti ca porcii ... fumati. Gata. Asta a fost paralenteza.
Daca exagerati cu tuica o sa ajungeti ca cetateanu de mai sus ... adica o sa ajungeti sa futeti iepe deja gestante. Si ca sa nu o mai aiba nimeni dupa voi ... o sa o omorati apoi. Stiu! E foarte crud si sick si scarbos si cum vreti voi ... dar excesul de farmvill si tuica ... te duce in stadiul asta. Adica in stadiul de violat (ca cred ca iapa n-a vrut)iepe. gestante. Si vreau sa accentuez chestia asta ... si sa va ganditi bine la ce am zis eu aici .. pentru ca ... se poate intampla. Si ti se poate intampla si tie ...
Jucatorul nostru de farmville este un zoofil pedofil. Iapa STELA sau IONELA sau cum o chema avea doar 4 ani. Atentie ... NU ESTE HOMOSEXUAL. Adica a avut o urma de normalitate in el. o urma de omenie ... sa zic asa.
Deci dupa cum vedeti ... dragoste cu forta se poate. Deci expresia este undeva gresita. importanta e iubirea ...
Asa ca, oameni buni, eu va dau un sfat. IUBITI-VA. cal cu animal, animal cu om, om cu femeie, femeie cu cal, stela cu ionela ... si TU.
Eu ma duc sa ma iubesc cu mine ... ca asta e situatia ...
Va iubesc!

sa traiesc bine

Ma numesc .... nu conteaza, am 25 de ani acusa ... am un salariu cat de cat ok pentru astfel de vremuri, am unde sta, am masina, intr-un cuvant traiesc destul de ok.
Dar ...
Vreau sa traiesc si mai bine. Nu de asta ma duc la vot. Ma duc la vot pentru ca nu vreau sa puna altu stampila pe buletinul meu de vot.
Sa revenim unde vrea muschii mei. Ca vreau sa traiesc mai bine. DA.
Pentru asta, vreau sa deschid un fond sau cont, sau caciula ... undeva unde pot aduna bani. Bani donati. Bani primiti de la altii .. adica de la voi.
De ce sa nu traiesc mai bine? De ce sa nu am bani mai multi pentru alte chestii pe care nu mi le doresc, dar pe care pot sa le am? De ce sa nu am mai multi bani pentru bautura, droguri, tarfe si distractie?
Asa ca va rog destul de frumos, fara sa va injur, donati ceva mai mult decat va lasa inima ... pentru mine. Pentru ca eu sa traiesc mai bine. Pentru ca eu sa pot face orice imi trece prin teasta. Si promit ca o sa ma gandesc mai frumos la/despre voi.
Daca vreti, putem sa o ardem gen ... Paris Hilton ... cu Be my new best friend ... sau depinde de cine castiga .. putem sa o ardem ca-n filmuletele ei ... oricum o sa aveti numai de castigat!
Asa ca nu te lasa mai prejos ... nu intotdeauna ai vrut sa fii primu/prima??? Acuma poti!
Zilele urmatoare o sa pun contu pe micile ecrane din fata voastra ... si astept banii ...
Ia atitudine. Make my day!
FeTeLeee ... lasati si un numar de telefon ... si o sa aveti onoarea de a face parte din ... aaa ... marea multitudine de femei care mi-au dat cu mopu prin casa.
Asa ca nu va udati ...(v-ati prins? mop - udat? ah? ah?) ca intai vreau sa va cunosc.
MULTUMESC FRUMOS!

P.S. Sunt tot ce ti-ai putea dori!