asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

miercuri, 2 decembrie 2009

sport extrem

Vorbeam zilele astea, cu un amic, despre actiuni si sporturi.
Actiunea de a bate femeia … si sportul acesta.
Daca se merita sau nu. Si ca 2 oameni normali si nesanatosi, care n-am încercat sportu asta, am ajuns la concluzia ca nu e normal, frumos si nici logic sa o lovesti.
In primul rand pentru ca nu suntem primate. In al 2 lea rand pentru ca suntem cerebrali si avem discernamânt … si in al 3 lea rand pentru ca tot la noi o sa se vaite.
Nici un barbat, nici o data, nu o sa accepte ca o femeie este mai desteapta decât el. Drept urmare o v-a considera inferioara. Atât fizic, mental cat si emotional. Poate nu e asa. Sunt cazuri in care sigur nu e asa … dar, barbatii cred asta.
Buuunnnn … si am ajuns la partea cu comisu … O comite. Afli. Ce faci? O bati?
Nu, nu o bati. Pentru ca nu o sa înteleaga nimica din bataie. O sa stie ca a gresit … dar o sa recidiveze. Si in plus ai sa obosesti, pentru ca nu esti un batator, de femei, profesionist. Asta, daca ea e un mare bou cu tate si o sa mai stea lânga tine dupa primu croseu la pate’.
Cel mai bine este sa nu afli. Dar daca totusi e asa de idioata sa te prinzi, sau sa o vada nu stiu cine prin oras, sau sa o prinzi in fapt (la propriu) metoda cea mai eficienta este o flegma intre ochi, si data afara in curu gol. Poate si niste vorbe de morti de mama … de familie si de origini. Daca stau mai bine si ma gândesc … clar si niste vorbe.
Fetele … fara sa puneti la suflet articolu asta … si barbatii sunt porci si nenorociti in acceptiunea voastra … exact cum, in acceptiunea noastra femeile e curve.
E vorba de generalizare.


P.S. e ciordit ... da e pe bune!
Pe măsură ce crești, devii dovada vie a limitărilor părinților tăi. Devii capodopera lor ratată.