asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

marți, 24 februarie 2009

shopping

am scapat la cumparaturi a.k.a. shopping!
bai ... cum intru intr-un magazin cu reduceri ... ma ia capu ... caut si caut ... si cumpar si cumpar! nu ma mai opresc! sparg ca bou' banii... cheltuiesc tot ce am!
am descoperit aceasta "pasiune" recent! luna asta ... pana acuma detestam sa merg la cumparaturi de toale! pai cum sa stau sa caut ... nu nene! nu-mi placea deloc!
acuma ... stai si cauta ... si probeaza ... si cauta... si cauta ...
nu stiu daca am sa ajung la performantele doamnelor sau domnisoarelor ... nici nu-mi doresc ... si sper sa nu! nu vreau sa cheltuiesc un salariu intreg pe haine! nu e logic si nu e normal! refuz categoric.
bine ca nu am fost in plaza la momentul K1 ... oferit de Preda si BGS! cred ca se putea ciordi cu lejeritate atunci ... nu mai era nimeni atent ... toti erau la spectacol ... erau regizori ... comentatori!
refuz sa cred ca la ora actuala, in bucuresti, in plaza, se cere taxa de protectie magazinelor ... refuz sa cred ca acest "clan" umbla teleleu prin bucuresti si face ce le taie capu' ... te iei in gura cu unu din ei ... vin peste tine cu sabii ...
refuz sa cred ... dar din pacate e adevarat! sper ca BGS-ul sa se tina de ei cum a promis! eu unu daca as fi in locul lor ... asa as face ... i-as decima!
in continuare caut un job ... salariu bun ... munca deloc!
astept oferte!

P.S.
stiti magazine cu reduceri? multe, mari ...????