asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

marți, 7 aprilie 2009

C.O.M.U.

revin inca odata, din nou si iar!
cu toata stima si respectul inainte! vreau sa salut, pe aceasta cale, pe cineva foarte drag mie!
Hai sictir!
Taranul bucurestizat ... a.k.a. politicianul ratat... a.k.a. ciocoiul nou, viitor ciocoi vechi, baiat de tata cu ochii albastri!
Epoca ceausista nu a murit. Defapt a renascut! Munciti! munciti! munciti! viitor de aur sa faurim!
si asta ma duce cu gandul la Republica Moldavia ... revolutie ... steagul romaniei ... MAMA RUSIA. Probabil ati vazut pe la tv ultimele chestii de la fratii nostri de peste Prut. Arestari, batai, incendieri, violenta ... totul pentru a scapa de dominatia comunista! Nu zic ca nu s-a furat la vot, dar totusi... peste 50% ...??? Asta ati votat asta meritati! Sa traiti in fraternitatea sovietica ...
Studentii basarabeni si romani protesteaza in bucuresti! pai de ce? cine? unde?
Eu m-as duce cu tunurile de apa pe ei! Ce cautati la Bucuresti? Hai cu tupeu baieti ... incercati la Chisinau ... sau nu e vena asa tare? Sa luati pulsul ... Sa stati in bataia pulanului si a baietilor cu bate!
Din ultimele mele informatii auzite de pe la TV, am auzit ca vre-o 30.000 de oameni protesteaza la Chisinau! pai scuza-ma ... cate milioane de alegatori are rep. moldova? va spun eu 4 milioane. din aia 4 milioane sa spunem ca 2 milioane au drept de vot (cu toate ca sunt mai multi). din aia 2 milioane, 50% au iesit la vot, adica 1 milion. din milionul asta, aia 50% care au votat cu Comu, sunt 500 de mii de oameni... si s-au gasit 30.000 de cacati sa iasa in strada!
Astia sunteti si cu asta defilati! va meritati soarta. prostia nu se iarta!
Nu sunt pentru unirea Romaniei cu Moldova. De ce? Si asa suntem in cacat si cu 50 de ani in urma occidentului ... ii mai adoptam si pe aia, ajungem cu 100 de ani inapoi!
Ce cauta steagul romaniei la chisinau pe strazi?
N-am idee!