asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

luni, 16 martie 2009

Amin +

a fost luni, ce zi de cacat ...
bine ati venit in lumea mea! lumea mea, e lumea mea! este perfecta. este dupa chipul si asemanarea mea!
iar fotbal, iar buba!
la usa de la intrarea din blocul meu este un mare afis! Popa Sapca vine cu nu stiu ce sarbatoare sa ne binecuvanteze locuinta! Pai, nu a ramas binecuvantata de la Craciun? sau a expirat? Deci, ce am aflat astazi? ca binecuvantarea expira ... pai cum adica sa expire? pleaca bine .... ce o fi din casa mea? si unde se duce? inapoi la popa Sapca?
Pai popii astia sunt cei mai mari hoti! cunosc cel putin 2 specimene ... ambii cu bani f multi! Da multi bai nene! nu ii mai satura Dumnezeu... da nu ar da! la saraci, la oricine ... nu! nu dau. strang! pastreaza! fac bors cu ei!
si dupa cum spuneam, popa de la biserca mea, vine cu cersitu! baga un mare plus, zice 3 vorbe, arunca cu apa, si se asteapta la cateva sute de mii de lei! pai pentru ce? ce sarbatoare mai e si acuma? Pastele? nu. nu e pastele! Pastele e mult mai incolo! Dar pentru ce sa ii dau bani? asta nu inteleg! ce sa faca popa cu banii? nu il ajuta Doamne Doamne destul? mai vrea si bani? Pai banu nu-i ochiul dracului?
Mai degraba ar scrie pe anuntul ala ... In ziua de... popa Sapca vine cu cersitu! Banii ii foloseste in scopuri personale, pentru intolirea lu' fiica-sa! Dar nu orice toala! Ci din mol! Fa o fapta buna! da un ban pentru preacurvirea fetei popii... pentru bunastarea ei in Bamboo ... pentru o viata mai buna!
Asa ca, daca ma auzi ... te rog da-i Doamne iarta-ma, in pula mea!

P.S.
Asa sa-l ajute cel de sus!