asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

vineri, 27 noiembrie 2009

imi e foame

Partidul ... si Basescu ... Romaniaaaaaaaa ....
Azi e la moda sa scrii de lovituri de pumni, bine plasati peste dinti ... asa ca hop si eu ...
Stiti reclama aia la vodafone? aia cu homosexualu ala obosit care sta in casa si vorbeste cu homosexuala aia obosita la telefon ... care, homosexuala obosita era prietena homosexualului obosit si care era in alt oras plecata?
Si atunci el se hotaraste sa-i faca o vizita surpriza homosexualei lui ... si sare de la telefon pe mess mobile si de pe mess mobile pe mortii lui de homosexual si de pe mortii lui pe mailu mobil si de pe gugalu mobil in dus si din dus face rezervare la mersu trenurilor si pleaca cu taxiul de cauta pe telefonul lui mobil o florarie mobila de ajunge la ea la usa cu un buchet de floricele dragute in mana ...
si bate ... si bate ... si ea nimica ... defapt ea isi bate pula de el pentru ca nu e acasa ... si este in oras cu fetili la o felatie mobila cu alti homosexuali obositi din orasul mobil in care prietenul nostru homosexual a adus florile prietenei lui la fel de homosexuale.
Si ajung unde vreau ... pai sa nu-i dai un mare pumn in dinti si o bucata de falus intre ochi? Pai ce pizda mamii ei de homosexuala cauta cu panaramele ei de prietene homosexuale in oras? la felatii mobile ...
si atunci mi-am dat seama ... reclama de vodafone ... promoveaza preacurvia.
Deci, pumnii lu basescu peste fetele puradeilor sunt perfect justificati. de ce?
Ca sa nu ajunga un homosexual obosit ca ala din reclama de-si bate gagica lui, cu toate ca nu are pula, pula de el. Si ce e mai dureros ... ca-si bate pula lui de el ... adica se autopulileaza.
JENIBIL.

P.S.
ma vad in ochii tai ... sunt praaaaaffffffff.

P.S. 1
nu vreau sa fiu raspunzator pentru textul de mai sus. nu sunt lucid. deloc.