asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

miercuri, 11 februarie 2009

poti sa-mi citesti gandurile?

salutari Iuliei pe aceasta cale! (nu asa o cheama ... porecla :)) )
Geniala don'soara!
astept sa vad cado'u

salvati pamantul!

si cum imi era si mie foame ... intr-o zi ... acu ceva timp ... ma duc la celebrul Ronald! Ronald McDonald! si cum statea eu la coada sa-mi cumpar haleala ... si ma gandeam la ce comand, aud o voce trista ... "Buna ziua! Cu ce va pot ajuta? Doriti sa comandati?"
In gandul meu, in mintea mea si in creierii mei, il balacaream pe om! (Normal ca vreau sa comand, ba boule ba, ca de asta am stat la coada!) Si-i dau comanda de 3 hamburgari! Bun. Imi aduce hamburgarii intr-o mica punga de hartie si imi spune pofta buna! Am uitat sa va spun ca i-am comandat la pachet. Imi intinde punguta ... ma uit la el ... el la mine... eu la el... el la mine ... si atunci rup tacerea ... auzi?, da o punga nu-mi dai? ca doar n-o sa merg cu ei in buzunar! Imi zice foarte "amabil" ca nu! ca deja s-au taiat prea multi copaci pentru prea multe chestii, ca nu mai sunt paduri si ca daca toata lumea ar cere ca mine pungi... unde s-ar ajunge??? Ma uit la el ... el la mine... eu la el ... si ma gandeam ... i-a uite ba! am dat peste patronu greenpeace! sa-mi trag una ... nu-mi venea sa cred ce mi-a zis Ronald. In continuare ma uit la el... el la mine ... ma intorc cu spatele si plec.
Mergeam spre munca! ma gandeam la spusele lui Ronald ... ii dadeam intr-un fel dreptate ... pana m-a lovit ideea! McDonald's folosesti pungi din reciclari! 
Am vrut sa ma intorc la el sa-l balacaresc si sa vorbesc cu Sefu Ronald ... da imi era foame ... si mi-am vazut de drum. In schimb am fost a 2 a zi la Mc ... si cand sa stau la coada "prietenului" meu ... nu l-am mai recunoscut. Sau nu era in tura!
Sa-i dau la cioc! iar m-a fentat!

P.S.
nu o sa ma las, pana nu o sa-l balacaresc. asta daca o sa-i recunosc mutra!