asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

joi, 12 februarie 2009

supererou' tau!

"s-anunta potop sa nu-mi cer sa-ti tin umbrela ... ela ... ela ... ela"
Apropos de Ela ... rihanna e in spital cu mecla rupta! cu ocheanu spart si cu nasu remodelat! eee ... dragoste cu scantei! shit happens! sau ... fara foc nu iese fum ... sau ... da!
ma uit pe geam si-mi dau seama ca nu sunt fan Bacovia! absolut deloc! nu-mi place bai nene deloc vremea asta de umbrela... ela ... ela ... ela... Ploua! Ploua rau! Ploua tare! N-am umbrela ... ela... ela... ela... o sa ma fac bulgar! adica murat (ca castravetele) cand o sa ies afara! Cand ies la tigara ... ma ploua in cap ... cladire veche, in grija rapps-ului. V-am povestit cum raman astia de la mine de la servicu blocati in lift??? Nu? .... HAHAHAHA e foarte amuzant! Si atunci cand raman blocati in lift ... reusesc sa-i scot pe toti ... ma rog, pe aproape toti! ... Odata l-am scos si pe sefu al' MARE. mi-a multumit ... eu ma asteptam la o prima (bani)  ca i-am salvat viata ... el ... nimic ... am dat noroc ... nu ma mai spal pe mana! Sunt printre putinii care au dat noroc cu el! Deja astia de pe aici ma privesc cu alti ochi! Alta data n-am reusit sa scot o tipa ... cica era cam claustrofoba ... eu nu mi-am dat seama ... era cam tacuta ... cred ca lesinase. 
Intr-un fel sunt supererou' lor! 
vedeti ca v-am lasat un link mai sus ... ascultati melodia, ascultati versurile ... sunt foarte tari si in plus va mai faceti si o cultura muzicala!
Hai ca tre sa plec ... mi se pare ca iar a ramas cineva in lift!

P.S.
v-am mai spus ca n-am umbrela ... ela ... ela ... ela...?