asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

vineri, 4 decembrie 2009

Spanac

Popeye e om! Pizda ... dar pana la urma si pizda e om! sau ma rog ... face parte din om (oamă). Nu degeaba se spune la carnea din jurul fofoloancei ... doamnă, domnisoară, femeie.
Înainte sa spuneti că sunt mitocan sau taran sau bou sau porc sau nesimtit sau betiv sau ordinar sau drogat sau mizerie sau prost sau cacat sau magar sau animal sau misogin ... sau dansator ... sa stiti ca nu e chiar asa. Bine ... recunosc ... sunt ... dar numai cand am motiv. Si putin cand nu.
Popeye mai bine zis e pizd. E pizd pentru ca a plans mai mult in 5 ani, decat mine in 25 (aproape). Si baietii plang cateodata .... nu-i asa??? Si numai Dinu Patriciu e de vina!

Partea aiurea ... e ca lui ii merge. Adica de fiecare data cand a pisat ochii ... i-a iesit. A castigat. Eu ... de fiecare data cand am plans ... am plans degeaba. M-am dat si cu curu de pamant si tot degeaba. Tot a trebuit sa-mi refac tema la caligrafie. Si acuma bufnesc in lacrimi cand vad bastonse. Si nu stiu de ce! Sechele!
Multi oameni plang cand isi aduc aminte de ceva ... ca si actorii ... te gandesti la ceva traumatizant pentru tine ... si ...hop ... pisi ochii. Instantaneu. Mari actori! Zdrente de oameni ... dar pana la urma, scopul scuza mijloacele. Nu-i asa???
Adica Popeye e actor. Mare actor ... offf ... logica asta ... Claaaar ... in locu lu Statica ... sau a lu Nicoleta Luciu?
Eeee ... buun .. Popeye cand plange, se gandeste la soarta curvelor din port si la cat curaj sau spirt le trebuie pentru a-si face treburile. Sau, cred ca Popeye plange de ciuda ... cand se gandeste ca familia Hrebe ... si-a bagat pula in munca lui de o viata. Atat senioru cat si junioru. Oricum ... "lacrimi curg pe obrazul meu" ... si tot Dinu Patriciu e de vina!

acuma vad si eu asemanarea si de unde i se trage ... lu aia mica ...