asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

joi, 1 octombrie 2009

constelatia mars

le aveti pe astea cu zodiile? credeti in ce spune un nene/tanti plictisit de toti si toate incat scrie pe la ziare, reviste si pagini de net despre asa ceva?
Imi propun pe viitor sa fiu un fel de BUSU (la fel de cunoscut) ... dar echivalentul lui Neti Sandu sau al Piraniei (aia de la B1 TV). Si ca sa-mi ating maretul vis ... o sa fac cursuri de citit in: cafea, stele, zat, mucuri de tigara, scrum, praf, pixuri, oase, cacat, cacat calcat (mai dificil - apare amprenta omului), taietei (pofta buna), orez, zapada, zapada pisata (pishata), apa (iar apare elementul de dificultate - inodora, incolora, insipida), pixeli (morti sau nu), diode, tranzistori, rezistente, boabe de fasole in ciorba, ochi de sticla si zaruri, completat de un alt curs de mancat foarte mult cacat din plictiseala.
Chiar acu ceva timp imi spunea cineva, ca socrul persoanei respective scria HOROSCOPUL intr-un ziar ... si aici aveti 3 variante:
1. La plesneala
2. La misto
3. La caterinca
Partea cea mai tare e ca sunt unii destul de indobitociti sa creada ce poate debita un om in suferinta constipatiei, dis de dimineata pe cacatoare. Scremandu-se pt mult timp ... ii iese berbecul ... (deschide ... trupul, sufletul si mintea) si apoi celelalte zodii curg ... lin... sau lejer ... depinde de imaginatie (a voastra).
Asa ca, eu pana acuma dupa toate horoscoapele pe care le-am citit despre zodia mea si anume a centaurului trebuia sa am 3 inecuri la activ, vre-o 7 accidente auto, vre-o13 picioare rupte (am doar 3 - ma rog 2 ... dar al 3 lea se confunda cu un picior), sa fiu miliardar, sa devin presedinte si fiind miliardar sa castig la LOTO. Era sa uit ... sa-mi cunosc alte rude pierdute prin pizdele mamelor lor, sa redescopar prieteni ingropati si sa fiu plin de toate bolile cu transmisie sexuala care incep cu litera "S".
Asadar ... continuati sa cititi horoscoape, pentru ca o sa va spuna concret ce cacat o sa mancati in ziua respectiva.
Pofta Buna!!!

changes

La revedere ... drum bun!
Se pare ca am ramas fara sef. Sau o sa raman! Daca as avea muzica as fi pe mese! Nu-i bai ... rezolv eu cumva!
Unii moare de oftica ... altii sunt in culmea fericirii ... am scapat de munca pe plantatie! Nu mai suntem sclavi. no more nigeeers around here ... OFF! Fuck OFF!!!
Va ajunge pe ziua de azi! As mai scrie dar nu pot ... am ganduri ... mute ganduri ... i'm naked ... de unde si expresia adevarul gol golut si e al dracu de dureros!

Acum va rog sa ma "lasati linistit in lumea mea de gheata."
mi-am tras ghetar!