asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

joi, 26 noiembrie 2009

hip hip hipster

Cred ca sunt un inadaptat social. sau ma rog ... niste cuvinte mari ... pentru o chestie mica.
am iesit ieri din casa ... in MOL sau Mall sau cum cacat se numeste Cotroceni. nesimtita chestie ...
buuun ... si in ... Cotroceni, mi-am dat eu seama ca lumea s-a schimbat. Adica ... lumea nu mai e ce a fost. Adica oamenii sunt dansator. Milioane de "hipstari" roiesc printre noi. Freze ciudate au invadat capete seci ... pantaloni de cacat si mulati pe pijdi (varianta masculina de la pizde) cizme cu blanita ... tot pe pijdi (un pizd - doi pijdi) ... femei de plastic ... COSMAR. Si cu toate astea ... lumea inca se fute. Singura sau intre ...
Pentru ca am vazut si femei cu spermatozoizi dezvoltati in ele. si erau extraordinar de multe. Asa de multe incat am crezut ca am nimerit in tara bortoaselor. Erau mult mai multe dacat cacatii, pe care ma feresc sa nu-i calc, de pe aleea de unde locuiesc. Si credeti-ma ca sunt foarte multi cacati pe care ii ocolesc. Au rasarit gravidele in moll sau mall sau mal sau cacat se numeste, ca ciupercile dupa ploaie. Numai ca erau mai multe. Cred ca ar trebui sa schimbam vorba ... rasar ciupercile dupa ploaie ca bortoasele in "cacat" Cotroceni.
Multi ciudati la plimbare ... bag seama ca e cul sa fii ciudat. Multi homosexuali in grupuri de 2 ... se pare ca si asta e cur. Extraordinar de multi "hipstari". Asta deja e trend.
Si ca sa va dati seama ce inseamna "hipster", o sa vi-l prezint pe mama si tata lor, (de la pitici gratis) aminte ...

Sa bataaaaaaaa tobiliiiiiii

paranteza la patrat





Pentru Iuzi (un Iuda, doi Iuzi) cam asa s-ar simti gugustiucu in pestera Ginutei ... adica ca intr-o pestera inundata ... si crede-ma ca nu poti face nimica ... (cat cacat sa-ti tii respiratia?)