asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

luni, 2 noiembrie 2009

curpapir

Daca nu ma simt in largul meu, nu pot sa ma cac. Nu pot sa-l scot pe necuratu din mine. Nu ma pot exorciza.
Cam singurele locuri in care ma pot caca sunt casele oamenilor. Dar nu toate casele, sau ma rog, nu toate wc-urile oamenilor. Daca nu am unde ... ma constip automat. Nu ma cac cu saptamanile ...
De cand eram copil mic si dobitoc m-am obisnuit asa. Imi era scarba de cacatori. Nu puteam sa-mi pun curu meu alb si pufos pe nici un alt capac de la vre-un alt wc. Si asa am ramas si azi.
Nu ma pot caca la serviciu. Nu ma pot caca la discoteca. La club, la MOL ... nicaieri!
La scoala aveam aceeasi problema. La facultate la fel. Ma rog ... si pt ca nici o data nu aveam hartie de sters curu la mine.
Am un intreg ritual in caz de avarie ... ufff ... costa timp si timpul in astfel de conditii este foarte important. chiar cacacios in unele cazuri. Prefer sa ma gadile firele de iarba prin gaoz decat sa ma cac la o cacatoare publica ...
Si daca Doamne fereste ... ma plesneste ... merg cu Dumnezeu inainte ... si ma rog sa-mi dea sanatate si noroc si bafta... sa nu iau vre-o boala de piele, sa nu-mi iasa nici un buboi cu puroi pe buci sau nici un furuncul intre ele. In acele momente chiar cred in Doamne Doamne ... adica in momentele de cacat in public si in vreme de razboi!

voi puteti? e doar o chestie psihopupuuu la mine in cap?