asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

marți, 17 februarie 2009

care pe care

Unii oameni sunt invidiosi! da' ce invidiosi sunt!
cand eram mic si se facea misto de mine ca purtam ochelari, ai mei ma linisteau, spunandu-mi ca ceilalti copii rai sunt invidiosi! Bai nene, aveam niste ochelari MARI, MARI, de plastic ... la fel de mari cat ochelarii astia de soare MARI de sunt trendy si la moda. Da' aia erau urati! Urati rau!
Eee, si in ziua de azi, sunt oameni invidiosi! asa de invidiosi ... mama, mama!
Tot in ziua de azi sunt oameni comunisti. Ma rog, nu comunisti! ci cu gandire comunista! ingusti, prosti, dar cu tupeu si grandomani ...
Deja il vad pe Jiji in fata ochilor! si pe langa Jiji il vad si pe Cristi (nume nereal). Am o problemla cu numele ... nu cunosc multe ... asa ca orice asemanare cu personele sau numele acestora este la plesneala si nereala!
Si mai sunt aia de se dau atotcunoscatori! si destepti. Altii ca ei nu exista! Si stiti ce-i culmea??? Cand se intalnesc 2 la fel ... se inteleg foarte bine! Faza naspa este ca in ultima vreme incep sa cunosc tot mai multa lume de asta! Cred ca am o problema ... Faza buna e ca nu ma inteleg cu ei! deci... nu sunt o astfel de persoana.
Si sa revenim la ochelarii mei! Erau urati rau! si mari! stiu ca v-am mai spus! da' am ramas marcat de ei!
NU VA SUFAR (atat ochelarii urati cat si oamenii prosti). Va invit sa vi-i puneti pe mecla si sa dati o fuga prin lume! poate va rataciti si scap de voi!
Trebuia sa ma descarc! altfel faceam urat pe la serviciu!

round 1

"cand nevasta-ta stramba din bot, stramba-i-l de tot!"

si cum frunzaream eu netu, defapt cum frunzaream ziarele pe net, (sa-mi bag ... ma simt ca Mirciulica Badea) am vazut un articol de cacat! nu m-am putut abtine sa nu-l citesc, chiar daca nu merita! "Rihanna l-a iertat pe Chris"
Sa va reamintesc! Chris asta e gagiu Rihannei ... ala de a vrut sa vada cat rezista gagica la lovitura de pumn ... Se pare ca prea bine ... Ori da tipu asta ca o domnisoara, ori Rihanna se tine bine! Tind sa cred ca prima parte! Pai cum bai nene? cum sa-l ierti dupa ce-ti stalceste mutra? Cand te uiti in oglinda si vezi ca ai un machiaj cam nereusit, cu tenta de mov, verde, negru ... cand de abia poti sa respiri ... ca te doare nasu de-ti dau lacrimile .... Cum sa-l ierti? 
Tipa ori e sado ... si mai vrea odata! ori e proasta ... eu tind sa cred ca ambele variante intra in discutie ...
Concluzie: nu tre' sa ai motiv! carpeste-o preventiv!

P.S.
Consumul excesiv de alcool dauneaza grav omului prost!