asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

miercuri, 18 noiembrie 2009

F vs B

femeile polueaza mai putin ca barbatii! da click aici.
sa mooooori tu!
Cum coae ...? cum adica barbatii se deplaseaza mai mult ca femeile? Femeile sunt deplasate prin constructie. Dumnezeu cand a creat femeia, primu ingredient amestecat in bolu magic a mosului a fost chestia asta. Ai vazut tu o femeie nedeplasata?
E vina barbatilor ca femeile nu stiu sa conduca? sau ca nu stiu cum sa ajunga la avion (aeroport). Nu datorita ca-s proaste. Doamne fereste. nu. datorita faptului ca nu au orientare geografica, ca sunt atehnice si ca nu se descurca cu 3 pedale, un volan si un schimbator. aaaa ... si nu au simtu umorului prea bine dezvoltat. aaa ... si ca sunt naspa rau la menstruatie. (asta ca o paranteza)
Cica in tarile DEZVOLTATE, femeile mananca mai putina carne. cu circa 69,696 gr de carne. Asta in danemarca. se ia in calcul si mancatul muschiului falusier?
Femeile nu se caca? nu elimina gaze? nu-si sufla mucii? Nu arunca chistoace pe strada? nu lasa peturi la gratar? hai coae ma lesi?
Femeile distrug barbatii mult mai repede ca planeta. De fapt, cred ca asta e scopul lor. Sa ramana singure si sa conduca lumea. Sa distruga avioanele, masinile, rachetele si toate chestiile care polueaza si care fac rau tenului lor.
Daca nu ma crezi, ai un mare exemplu in Germania.
Dar, totusi ... cine-i sefu-n lumea asta cand esenta sta-n sloboz???

FarmVille


PRELUAT DE LA MOSOR




Dacă nu ştiţi ce pula mea e ăla FarmVille sunteţi retardaţi, ca şi mine, cum căcat să nu ştiţi bă care este cel mai popular joc din lume la ora actuală? 64 de milioane de idioţi se joacă porcaria asta zilnic, milioane băăă, milioane. Daa, sigur, o nebunie de joc, cea mai tare acţiune ever, se pişă pe God of War, acţiunea este atât de tare încât trebuie să stai cu calmantele lîngă tine, iar povestea te prinde mai ceva ca căcarea în lift după un pumn de laxative. Ce trebie să faci? Să creşti capre şi să mulgi vaci cu mausu, trebuie să plantezi seminţe de căcat, pătlagina, mugur de cuc şi pizda ţigăncii şi să culegi roadele când se coc. Trebuie să munceşti ca sclavu pe plantaţia de pixeli ca să-ţi crească porumbu în fundu curţii şi cu banii de pe prumb să cumperi o labă de tractor să dea bine în ogradă, sau sute de tractoare şi utilaje destinate muncii câmpului, să le întinzi de la comuna Comana pînă la comuna Stâlpu, de Giurgiu. Partea interesantă este că porcăria asta de joc face parte din altă porcarie mai mare, Facebook, un fel de reţea socială de agăţat curve proaste, o variantă elevata a lu Hi5 cică, da tot acelaşi căcat e, doar că aici poţi sa pui capra cum vrei tu în Farm(cacat)Ville. Pe scurt, trebuie să-ţi faci o fermă. Ba da esti prost? dacă vrei fermă mergi mă la ţară şi creşte vaci şi porci şi răneşte bălegaru de la cai, şi fute o oaie în cur să simţi cum te contopeşti cu natura. Auzi la ei, FarmVille, bă voi sunteţi sănătoşi la cap? Declar oficial de la pupitrul mosorului, FarmVille, cel mai prost joc al tuturor timpurilor.Dixit!