asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

marți, 17 noiembrie 2009

nemuritori

=



bruce willis = chuck norris (cand era mic)
dupa cum bine stiti, Chuck Norris nu crapa never ever. La fel, dupa cum bine stiti, Bruce Willis nici el nu prea crapa. A fost Batman, a fost greu de ucis. 1, 2, 3, 4, ... n-1, n ... a fost robot, a fost fantoma (aici deja era mort ... da el credea ca traieste) a fost cu Demi Moore (si nici macar asta nu i-a fost fatal). A trait pe pamant, sub pamant, pe apa, sub apa, pe meteoriti, pe alte planete ... pisti tat! si ghici ce ... nici asta nu l-a omorat.
In Armageddon ... l-ati vazut murind? va zic eu ca nu! sta bine merci si acum cu curu pe un meteorit, facandu-si concediu prin galaxie, vazand planete noi si facand mistoc di extraterestrii inapoiati. Probabil acuma este undeva prin jurul soarelui, se bronzeaza ... cu un trabuci in bot si cu o extraterita verde dar extraordinat de buna facandu-i o lustruire a .... o muie, vroiam sa zic.
La cat e de smecher nenea asta, pun pariu ca si pula ii sta in erectie non stop. El poate. El nu e magician. Pana si penisul lui este greu de ucis ... (ask ashton kutcher).
De ce am zis ca bruce willis e chuck norris puradel? pentru ca lu Bruce ii da inca sangele. Cand o sa ajunga sa ia bataie si sa nu-i curga ... atunci el va ajunge chuck norris 2.
soooo .... Bruce willis pentru noi e un fel de Chuck Norris 2.

P.S. nu-mi mai merge ceasu ... am ramas fara baterie. Sper.
Nu comentati nimic la adresa lui Bruce Willis!