asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

vineri, 2 octombrie 2009

copanele

pe aici pe la mine prin zona pe unde lucrez este o biserica!
Sfantul "nu stiu cum". Si la Sfantul "nu stiu cum" au venit moastele lui! si nu singure. ci insotite de cineva!
O galeata de lume statea la coada. De parca s-ar da de mancare ... ciolan!
Acuma ... moastele alea ce sunt?
Statea si gandeam ... hmmm ... ar putea fi ... copanele, sau falange sau tibia sau ... orice chestie ...
NU! Penisu' nu! Pentru ca penisul este un muschi! adica carne.
Si lumea se duce sa pupe asa ceva ... sau ma rog ... racleta aia unde sunt inchise crispy stipsurile lu sfantul "nu stiu cum".
Ar fi tare sa mai aiba si ceva carnita pe ele ... si sa ai grija cand cand le pupi sa nu-ti ramana sau sa nu-ti intre printre dinti!
Am auzit, pe surse, ca daca te duci la nu stiu ce biserica ... tot pe langa mine pe aicisa prin apropiere ... cu o sticla de Untdelemn de la Bunica (saru' mana pt masa) si un kilogram de nu stiu ce ... si asisti la 69 (obsedatilor) de slujbe religioase in nu stiu cate vineri (sau nu mai stiu care zi) la rand ... iti gasesti jumatatea sau te insori, sau te mariti ... oricum o sa-ti mearga rau. Partea nasoala e ca daca ratezi o slujba ... (o iei la cioc) PARDON ... o iei de la capat.
Si sa revenim la galetile de oameni statuti prin cozi! Stateau ... si stateau ... si stateau ... cred ca moastele Sfantului "nu stiu cum" erau ocupate cu lustruirea de catre o muritoare pacatoasa care confunda-se femurul cu muschiul mai sus mentionat!
Si cum statea lumea in continuare la coada ... am observat si domnisoare tinerele ... nici in lapte dar nici in sange ... adica numai bune de ... aaa ... maritat ... si ma gandeam eu asa in sinea mea ... mai pun botu' (obsedatilor) la bomboane? ca la sticla de ulei stiu sigur ca pun!