asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

joi, 18 iunie 2009

inscriem?

si cum orice lucru bun tine ... defapt nu tine ... un mare bou a sters filmarea de la ProMotor, in care EU eram cu 4 Pitipoance sau pizde sau bunaciuni ... sau cum vreti sa le numiti, langa mine + Ciuculeasca (saru' manaaa).
si uite asa o sa se refaca filmarea fara alea 4 domnite (sau cum imi place mie sa le spun - desi am toata stima pentru ele) ca cica trebuie sa le platim !??? (intelegeti ce spun). Sper din tot sufletu sa se rezolve cu venirea lor sa ma intervieveze (sa-mi ia interviu) ca sa apara si tricoul meu pe post. Si sa fie si tata mandru de odrasla lui... ca na ... odata in viata apari la ProTV pe capota masinii cu fetili ! Si sa se laude si mama cu comoara vietii ei ... ca e mare vedetaaa in sat!
Ma rog la Doamne Doamne sa le lumineze calea acelor Goale ... ca sa-mi lumineze si mie ochii! TE ROG!
Sper de data asta sa nu se mai gaseasca vre-o unu sa dea shift+delete la materiale si sper sa iasa mai bine ... fara plansete, fite si fara coae!
Asa ca ... iar tre sa-mi spal masina ... sa o fac gigea pentru filmare ... eventual poate imi raman si niste urme de ventuze pe masina ... :-) oricum, totul e bine, cand se termina ... cu fetili de la Goluri si Goale! (click pe link)

Va puuup!

P.S.
am scris azi, pentru ca o persoana mi-a zis ca a ras dupa ce a citit mizeriile mele ... Multumesc

P.P.S. o maximus:
"Deci nu-mi spune ca-s de cacat, ca s-ar putea sa-ti para rau, daca pe viitor ajung sa fiu pe gustul tau"