asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

miercuri, 13 mai 2009

tu... o sa te duci dracu!

Am nevoie de o umbrela!

Frati romani, de fiecare data cand plec in deplasare, dintr-un sediu in altu’, simt nevoia, ca la intoarcere sa ma opresc la KFC. Stiu ca este o mancare de rahat, stiu ca dupa ce mananc, ma taie cacarea, stiu ca dupa ce ma taie cacarea ma ustura curu grupa mare … stiu toate astea … si mai stiu ca nu e buna pentru sanatate! (da, da …).

Da’ nu ma pot opri sa nu ma opresc si pe acolo … Magnet … De multe ori mi-am zis ca nu o sa mai mananc niciodata … de fiecare data imi zic ca nu o sa mai mananc niciodata … (da, da …). Daca stau sa ma gandesc, e la fel ca la betie … nu ma mai imbat niciodata … (da, da …) … Si uite asa … m-am lasat si de fumat … (da, da …).

Deci, KFC, Betia si Fumatul … nu sunt bune! (da, da …). Lasati-va de ele. NU E BUNEE GRESIT.

Trecem la nr. 2. Albumul lui Guess Who. Cumparati originalul … e doar 15 ron. Si vine si acasa … uite aici … http://www.guess-who.ro/

Merita toti banii. Super sound, super text, SUPER… 14 piese, featuring-uri cu Grasu, Spike, Mitza. Trebuia unul si cu Zekko, dar daca nu se poate … nu se poate … poate, poate … o sa iasa mai incolo … eu sunt increzator.

Astept Spike, Grasu … si tot ce urmeaza de la OkapiSound!

La mai mare.