asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

vineri, 27 februarie 2009

Babuini

Nu pot tine de bani! Oricat as incerca nu pot! Ii toc. Mereu gasesc sa-i dau pe cate ceva. In general pe mizerii nefolositoare. Cum prind un ban, cum il dau pe …

Se scumpesc tigarile … cica la 1 aprilie … sper sa fie doar o gluma! O gluma spusa de guvern! O gluma ca si actualul guvern!

“Am scumpit tigarile” … Teapaaaa! Era o pacalealaaaa!

Mai nou se maresc impozitele pe case si auto … maresc tot! Impozit pe EXISTENTA, impozit pe CANA DE APA, impozit pe TIPETE dac-ai stat capra … viitorul suna de cacat …. Blablabla … ne reinventam … reinvatam sa traim in mizerie si intr-o tara de cacat.

Asta-i rezultatul votului vostru! Sunteti mandri de voi? Foarte bine! Continuati sa votati PSD-ul si PDL-ul ca o sa ajungem ca-n Congo! Back in the mango tree! … noi si babuinii!

Pentru ca asta meritam … astia suntem … si cu asta defilam … Comunisti cu stea in frunte … suntem condusi de pensionari si de tarani. Daca va place, stati in casa! Daca nu iesiti la vot!

Hai sa fiu mai vesel … azi e soare … sper sa fie si mai cald! Vine primavaraaa! Bag picioru … tre sa cumpar martisoare! Nu-mi plac! Asa ca o sa cumpar flori… un fir de ceva … de orice floare … e mult mai frumos decat un martibus!

Va pup!

 P.S.

Daca mai prind vre-un cunoscut ca voteaza cu aia de mai sus … ii crap capu!