asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

vineri, 30 octombrie 2009

real

si cum trebuia sa-mi mai misc curu meu mare pe strazile bucurestiului, m-am hotarat eu, asa, sa merg pe jos 2 statii de ratb ca sa-mi pot plati telefonu.
chestia asta m-a trezit la realitate. realitatea e crunta. lumea se sfarseste. lumea e infestata. lumea nu mai are scapare.
zona pieteler este o alta lume. cand esti pe langa o piata, esti in alt loc. in alta realitate. cel putin asa o vad eu.
Dupa extraordinar de mult timp in care am uitat despre ca pot exista anumite chestii cum ar fi: tigan aparent smecher (sau cel putin asa se crede) imbracat la saco' alb, pantaloni negri si pantofi rosi' de lac, care canta maneala la urechea prietenului sau, cat timp sta la semafor sa se faca verde, corditi in cur de liceu care o ard trendi pe banca in fata la mol cu telefonu mobil dat pe maxim pe hausareala, minimala si alte chestii de zgomote, cersatori care te urmaresc cu toate ca nu-i bagi in seama, ii injuri, le intorci spatele si mai aproape ca o iei la fuga ... ei nimica ... dupa tine ...
faza maxima am intalnit-o pe langa un mare hamar cu bling bling si toate alea... sclipicios ca un cacat fosforescent pe intuneric... in care, proprietarul impreuna cu un bun amic de-al sau, stateau in portbagaj si crapau seminte. si in zona un puternic miros de seminte prajite ...
toate chestiile astea m-au trezit intr-un mare cosmar. COAE ... asta nu e locu in care vreau sa-mi petrec restul vietii, in care sa cresc un borac si in care sa-mi scot nevasta la plimbare.
imi doresc sa am o mitraliera. pe cuvant. una singura si gloante fara numar ... numar ... mar ... ar... ar... r...r...
vin alegerile si votul lor valoreaza cat votul tau. tie iti convine?