asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

joi, 22 octombrie 2009

VOTAT!

ca tot am luat-o de la varu' ...
Eu cu cine votez?
cica as avea niste optiuni ... Crin Antonescu, Traian Basescu, Mircea Geoana si Sorin Oprescu.
Eu cred ca tu vrei sa-ti faci sondajul pe noi 3 ... hmmmm...
Chiar nu stiu cu cine o sa votez! Sar de la unu la altu, de fapt sar de la unu la nici unu ... adica am sarit de la Antonescu la nici unu.
Eram chitit sa-l votez pe domnul ala cu nume de floare ... ala de se vopseste pe cap ... de fapt pe ala care-si vopseste parul in negru ... hai frate ca-l stiti ... ala de s-a luat cu nevasta in Italia ... aaa .... Crin!
Pe Base ... scuze! Pe voievodul Basescu sigur nu-l votez ... ca pana la urma o sa ne dea tribut la ... Rusi ca sa-si salveze voievodatul!
Pe Geoana ... hmmm ... NU ca e din PSD ... partidul comu! Partidul, pe care inca il mai are sef (onorific ce-i drept) pe nea Nelu. Sincer, daca mi-ar da o casa si un job cu un salariu de bun simt, mi-as calca pe principii.
Pe Oprescu ... NU. Si asa sunt in orasul CARNATULUI si al MOS CRACIUNILOR. nu vreau sa ajung cetatea in tara unui alt record mondial de cacat! Si un alt motiv pentru care nu vreau sa-l votez este acela ca mi-a deranjat somnul cu o autostrada suspendata care imi trece prin fata blocului si sincer nu vreau sa ma deranjeze si metroul pe care urmeaza sa-l construiasca pe sub casa de la mosie!
Daca stau sa ma gandesc bine ... o sa-i votez pe toti .. asa de-a dracului!
SAC!