asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

miercuri, 2 septembrie 2009

de dragoste, in alte feluri

azi facem o incursiune in ... fight club!
Ce parere aveti despre femeile care stiu sa incaseze (bataie) ... si continua sa ramana langa gibon?
Parerea mea este ca sunt incredibil de proaste. Nu numai proaste ... ci INCREDIBIL. Si nu ma refer la mame cu copii, desi nu au nici astea nici o scuza, ci la pustoaice si femei tinere si fara nici o obligatie aparenta!
Ce poate fi mai frumos decat o mangaiere cu pumnul peste nas sau pe obraz? Si daca mai au si bafta sa dea peste unul care stie sa mangaie bine ... sunt mereu ude!
Sunt cupluri care au program de dat/primit pumni. In general el da si ea primeste. Am observat ca femeile astea sunt obisnuite sa primeasca totul de'a bogea. De la bani , la mancare, la masini, case, puli si bataie.
Este relatia perfecta, vazuta din multe puncte de vedere ... cerere-oferta! Defapt nu e cerere-oferta ci mai degraba oferta speciala. Si atat. Doar oferte speciale!
Cineva spunea ca "Femeia in general are 2 barbati odata. Unul s-o futa, altu s-o bata" si in functie de starea de spirit ... se descurca in ziua respectiva!
Mai sunt cupluri unde rolurile se inverseaza ... ea da, el ea!
Ea fiind spus putin metaforic ... ca doar in esenta ei, ea este un el! Si el este o ea! gen .... "Are o pula in pantaloni da e pe post de clitoris" (aici despre el era vorba).
Asa ca fetelor ... sa va fereasca ... (cine vreti voi) de Giboni si aligatori gen ... Rocky ... si baieti, sper sa nu aveti parte de balene gen ... Nikita! (asta doar daca meritati).

P.S. Mai sunt unele care merita!