asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

duminică, 13 decembrie 2009

il urasc pe Hrusca

Il urasc pe Hrusca.

De cand sunt mic, adica de aproximativ 25 de ani, nea Hrusca asta m-a urmarit si bantuit ... si mi-a provocat Toxiinfectie auditiva. Azi, daca aud colinde, mi se face rau. Ma doare burta si ma cac pe mine. Din cauza lui Stefan Hrusca, eu, nu mai primesc colindatori. Din cauza lui Stefan Hrusca, sunt in concediu fara plata. Din cauza lui Stefan Hrusca ... Basescu a iesit presedinte! Dupa cum vedeti Hrusca e cel mai mare dusman al meu!
Anual, nenea Hrusca asta scoate album nou de colinde! Ca altceva nu stie sa cante. Nu conteaza ca sunt aceleasi colinde de 134 de ani. Important e sa aiba o coperta noua si sa fie remixat de Fuego ..


Nenea Hrusca asta ... e un pizd cu paru pana la cur, blond si cu trasaturi de ghei. Adica cine pula mea o mai arde la modu asta cu o chitara in mana cu pletele pe buci si cantand molcom ... decat un hipster pizd ghei. Si ca sa facem fotografie perfecta ... ii mai punem si o basca in cap ...
Nenea Hrusca asta .. apare numai de sarbatori. Adica un an de zile intreg nu auzi absolut nimica de el ... si de Craciun ... apare. El si nasterea lu Iisus. Si te dispera ... si-l auzi peste tot. La Radio, la tv, in magazine, in case, in masini, in avioane, in mortii lui!
Am ajuns la concluzia ca nenea Hrusca asta, e colindator profesionist! Adica ca toti colindatorii ...
Unii dintre ei, au bunul simt sa se retraga la onorabila varsta de 13 ani. Astia sunt veteranii ... dar nu ... nenea Hrusca asta ... are 115 si inca colinda ...Bai hipstere ... ai ajuns sa furi banii de colind a copiilor mici.
Acuma pe bune ... cand ai fost ultima oara la colindat? cati ani aveai?
Adica ... daca ai putin bun simt .. te opresti. Colindatul e pentru copii mici ... e pentru copiii care inca mai cred in Mos Craciun. aaa .. si pentru Hrusca.
Nu ratati ... urmatorul album a lui Hrusca ... de colinde bine-nteles ... cu featuringuri de exceptie ... Cleo Stratan, Babi Minune, Adrian COPILU Minune, Sorinel COPILU de aur ... si multi altii ...
Da ... parintii astora mici ...nu-si pun nici o intrebare ... asa???

Un comentariu:

Anonim spunea...

inseamna ca nu l-ai auzit pe banica frate...ai de ales acici: esti comunist mergi pe hrusca...esti generatia pro,emo,ai sarma galvanizata prin urechi,sfarcuri,scrot si ai de gand sa-ti bagi si in...mergi pe banica