asc goagal

Acest blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare

informatii utile

miercuri, 16 decembrie 2009

iubirea de sine

Ma simt ca doamna porno profesoara ...
Copii, astazi v-om vorbi despre laba, sau masturbare, sau datu-n cap, sau frecat, sau iubirea de sine, sau onanism, sau ... intelegeti ideea!
Un nume crunt si crud pentru un lucru normal. Sincer, suna urat ... o frec ... dar ... e practic. Adica te scuteste de multe cuvinte spuse fara rost si aiurea ... e exact ca atunci cand:
- Alo ...?
- Hai noroc ...
- Ce faci ma?
- Uite ... ce sa fac ... imi fac un masaj tandru in zona organului copulator, ala de deasupra scrotului, inaintea simfizei pubiene ... 
- Adica o freci ...
- Clar.



O vorba veche din batranie zice ... Laba-i rusinoasa dar e sanatoasa ... Nimic mai adevarat ... sa nu uitam ... ca laba are si ea avantajele ei ... te fereste de bolile cu transmitere sexuala si de pizde ... dar si dezavantaje ... te fereste de pizde.
Simplu ca buna ziua as spune ... dar NU! vedeti voi ... wikipedia ne invata multe lucruri. Eu unu credeam ca e destul de simplu ... adica taca paca ... intelegeti ideea ... dar omu cat traieste invata.
Oricum .. exista mai multe tipuri de laba ... presex (pregatitoare sau de nerebdare) si postsex (daca doriti sa revedeti sau cand decideti sa corectati diverse evenimente nedorite din memorie, modificarea se fixeaza mai bine printr-o laba).
Si de incheiere ... culmea nepotrivirii sexuale ...
Sa incerci sa te masturbezi si sa descoperi ca nu esti genul tau.


.. dar ce frumos suna la femei ... stimularea clitorisului ... aproape poetic!!!
De asemenea, descoperim din Libertatea ... cele mai tari tehnici de masturbare ... la doamne si domnisoare! Nu pot sa nu-i dau un copy paste ... 
Se pare ca se fac studii temeinice pentru astfel de cazuri ... 


Deşi nu toate femeile recunosc, reprezentantele sexului frumos incearcă cel puţin o dată in viaţă o tehnică de masturbare. Vă prezentăm in continuare cele mai răspândite metode folosite pentru a ajunge singură la orgasm.




1. Cu ochii în tavan - 73% Este cea mai populară metodă de masturbare. Întinse pe spate, doamnele şi domnişoarele îşi mângâie zona genitală până la obţinerea plăcerii. În funcţie de imaginaţie, se pot folosi diverse obiecte pe care le aveţi la îndemână  prin casă sau, cel mai simplu, un  vibrator.
Varianta mea -  73% Este cea mai populară metodă de masturbareÎntinse pe spate, doamnele şi domnişoarele îşi mângâie zona genitală până la obţinerea plăcerii (Pana aici nimic neobisnuit). In functie de imaginatie, se pot folosi diverse obiecte pe care le aveti la indemana sau prin casa ... oala sub presiune, tigai, polonice (o imagine hardcore) topor, matura ... 

2. Broscuţa - 5.5% Se asemănă foarte mult cu tehnica anterioară, însă în acest caz femeilor le place să stea întinse pe burtă şi să-şi stimuleze zona genitală. De asemenea, se recomandă ca picioarele să fie strânse.
Varianta mea - 5.5% Se asemănă foarte mult cu tehnica anterioară, însă în acest caz femeilor le place să stea întinse pe burtă şi să-şi stimuleze zona genitală (si cu ochii in tavan). Broscuta in mod normal e ciufulita de Barzoi. Poti sa-ti imaginezi ca-ti ciufuleste cineva Barzoiu. Picioarele trebuie sa fie stranse (se recomanda sa le lasi pe hol, langa pantofi) ca-n faras nu incap ... De ce stranse? pentru ca sunt din lemn si tu te infierbanti ... si risti sa le dai foc sau sa-ti sara aschii in fofo.


3. Hands free! - 4% dintre femei au o anumită pasiune pentru accesoriile mătăsoase sau moi. Procedeul e simplu: întinsă pe spate, se ţine o pernă sau orice altceva mare si moale între picioare şi se fac miscări doar din pelvis. Plăcerea este garantată!
Varianta mea - 4% dintre femei au o anumită pasiune pentru accesoriile mătăsoase sau moi. (incercati mataranga. nu e nici matasoasa si nici moale - sau ma rog ... depinde de caz. cel putin a mea nu e). Procedeul e simplu: întinsă pe spate, se ţine o pernă sau orice altceva mare si moale între picioare (si ursul polar e mare si moale) şi se fac miscări doar din pelvis. Plăcerea este garantată! (Vrei nu vrei ... pana la urma ajunge sa te manance ceva)

4. Pune muşchii la muncă! - 3% Este o tehnică agreată de femile atletice. Conform statisticilor, 3% dintre femei îşi contractă şi îşi relaxează muşchii ritmic pentru a obţine plăcerea.
Varianta mea - 3% Astea e tari rau ... mai degraba sa-si puna muschii masticatori in slujba binelui. 98% dintre femei o fac ... implica-te si tu!

5. Apa e bună la toate - 2%  Hidromasajul este mană cerească pentru toţi, dar ce ziceţi de unul special  pentru zona genitală?! Femeile care sunt atrase de această tehnică susţin că penetrarea devine inutilă.
Varianta mea - 2% Astea-s feministele convinse ... Da ...??? Cine-i sefu-n lumea asta cand esenta sta-n sloboz?



6. O cauţi cu lumânare! - 1,5% Clar că nu v-aţi gândit că o lumânare poate fi un instrument numai bun de a obţine placerea, dar şi cu o lumânare se ajunge la orgasm vaginal. Aşadar, 1,5 % din femei  folosesc o lumânare pentru penetrare.


Varianta mea - 1.5% Incurajati diversitatea ... Lumanari (aprinse eventual), oferta variata .. lumanari de nunti, lumanari de botez, lumanari decorate cu floricele, lumanari parfumate ... furci, topoare, greble ... toate pentru un orgasm vaginal intens!


Si daca vreti sa cititi mai multe... si sa invatati si mai multe ... futezatorii va invata.

Niciun comentariu: